Begagnade kontorsmöbler bättre för miljön

Att köpa in begagnade kontorsmöbler till företaget är en bra idé som allt fler verksamheter överväger. Ditt företag bidrar till ett mer hållbart samhälle, ni kan spara pengar och dessutom ha råd att köpa in exempelvis designklassiker. Som företag har vi specialiserat oss på att köpa in kontorsmöbler, renovera dem och sedan sälja vidare.

Konsumtionshets och miljö

Vi människor lever över våra tillgångar och vi behöver 4,2 planeter om alla levde och konsumerade som oss i Sverige. Genom att köpa begagnade kontorsmöbler och andra tillbehör till ditt företag på second hand, motverkar du att jordens resurser blir utarmade. Vår konsumtionshets har lett till ett slit och släng samhälle vilket leder till ett sämre klimat. En annan fördel med begagnat är du kan skapa en mer personligare stil på exempelvis kontoret och därmed slippa stela kontorslandskap.

Kombinerade begagnade kontorsmöbler som konferensbord

Enkelt att hitta

Om oss – BBS Begagnade Kontorsmöbler kan sägas att vi bidrar till att dels skapa en bättre miljö och dels ge din verksamhet ett personligare uttryck samtidigt som ni sparar pengar. Vår hemsida visar bara en liten del av alla produkter som finns. Ring eller mejla oss gärna om du inte hittar vad du söker. Vi finns i Stockholm men levererar till hela Sverige.